ENERGIE PRESTATIE ADVIES

Maatwerkadvies Energiebesparing

Als u energiezuinige maatregelen wilt nemen, is het verstandig én makkelijk om eerst een Maatwerkadvies Energiebesparing te laten opstellen. Dan weet u precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn.

Een adviseur komt bij u langs om uw specifieke situatie in kaart te brengen, op basis van uw persoonlijke omstandigheden wordt een maatwerkadviesrapport opgesteld. Het rapport geeft gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen welke in overleg tussen u en de advieeur zijn bepaald en wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen.

Een Maatwerkadvies Energiebesparing houdt rekening met specifieke aspecten voor uw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen. De kosten van maatregelen en de besparingen zijn echter altijd indicatief. De exacte kosten van de maatregelen weet u pas als u de offertes van de uitvoerende bedrijven ontvangt.

Het maatwerkadvies geeft een advies over uw woning, maar niet over het gedrag van de bewoners. Het gedrag van bewonders heeft ook invloed op de precieze besparingen. Laat u bijvoorbeeld apparatuur dag en nacht op stand-by staan, of laat u de lichten altijd branden, dan bestaat de kans dat de mogelijke besparingen minder hoog uitvallen. Kijk op www.milieucentraal.nl voor meer informatie over energiezuiniger leven.

Een maatwerkadvies kost tussen de € 195,- en € 370,- en is onder andere afhankelijk van de grootte van uw woning. Wilt u ook een maatwerkadvies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.